keskiviikko 22. tammikuuta 2014

kylmän päivän pelastajat

moikka!

Ajattelin muutaman sanan sanoa noista rasvoista jota tällä hetkellä käytän.
Mulla siis kuivaa iho talvella aivan yli paljon. Kesällä ei niinkään tarvi rasvoja käyttää mut nyt taas kun on tätä pakkasta näin huolella niin tuntuu et saa oikein lotrata rasvojen kanssa.

Käytän siis useampaa rasvaa vuorokauden aikana, ja eilen jäinkin miettii et montaako tuubia ja purkkia oikein käytän.

Aamulla naamanpesun ja meikaamisen yhteydessä käytän silmän ympärysvoidetta Dermosililtä. Lisäksi käytän Orionin Aqualan Plus rasvaa, tällä hetkellä se on aivan finaalissa, myös tuo matka koko. Toinen ihana rasva, jo monien käyttövuosien takaa on tuo Dermosilin Primo day cream Q10. Ai että mä tykkään tuosta rasvasta vaikkakin nyt talvella saisi käyttää vahvempaa, rasvaisempaa rasvaa.


Illalla suihkun jälkeen läträtään sitten oikein kunnolla rasvoilla.
Naamaan laitetaan Dermosilin Primon night cream Q10 tai Aqualanin L rasvaa. Mahaa rasvataan ainakin vielä toistaiseksi joululahjaksi saadulla Bio-oil öljyllä joka häivyttää raskausarpia, loppu kroppaa rasvataan tällä hetkellä Freemanin Guava-Coconut rasvalla joka sekin vetelee viimeisiään (kuvassa sijaispurkissa). Tuon rasvan loputtua remmiin hyppää Herbinan Kosteusvoide vartalolle, joka on Eevalta saatu.
Jalkoihin laitetaan aina silloin tällöin Oriflamen Feet up, overnight moisturing rasvaa.

Käsiä ja huulia rasvataan pitkin päivää Erilaisin käsi- ja huulirasvoin.
Käsiä rasvataan Lumenen Blueberryy handcreamilla tai Oriflamen nature secrets handcreamilla jossa tuoksuna ihana jojoba ja mango. Huuliin taas laitetaan perus sinistä labelloa tai Nivean lipbutteria, Raspberry rosea.
Tälläisillä rasvoilla läträtään tällä hetkellä.
Onko teillä jotain suosikki rasvoja mitkä  on aivan ylitse muiden?

-kusti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)