maanantai 9. joulukuuta 2013

lupa liikkua

Lupa urheiluun tuli viikko sitten maanantaina neuvolasta. Nyt saa sitten oikein luvan kanssa lähteä raskaammillekkin vaunulenkeille ja ehkä jopa yksin lenkille. Tammikuun alussa tulee taas sali jäsenyys voimaan.
Voi sitä ilon hetkeä kun pääsee taas treenaamaan. Omat reenit jäi siihen plussaan keskenmenon pelossa.
Toivottavasti treenaaminen on yhtä kivaa vielä keväälläkin kun se oli viimeksi.

Pian saa taas kaivaa vanhan reenivihkon esille ja aloittaa alusta painon seuraamisen, ruokapäiväkirjan sekä liikunta suorituksien kirjaamisen! Mä jotenkin tykkään kirjoittaa kaiken ylös mitä on tullut tehtyä :)
Ajattelinpa ehkä ottaa vihkoon itsestäni kuvan lähtötilanteessa, voi sitten verrata että mistä lähdettiin ja on jotain kongreettista mitä tuumata.

Tavoitteena on tiputtaa painoa 14 kiloa. Suurelta kuulostaa, mut halusin painaa saman verran ku silloin kun alettii seurusteleen.. :) Ehkä tiukalla ruokavaliolla ja hyvällä treenillä se onnistuu..! Tammikuussa olisi tarkoitus aloittaa herkkulakko, joka kestäisi maaliskuun loppuun. Niko olisi mukana myös tässä, koska sillekkin on tullut raskauskiloja aivan kiitettävästi.. ;)

MUTTA kun syötän tuota lasta tissistä, en saa varsinaisesti laihduttaa. Mutta uskon kuitenkin että painoa tippuu kun viitsii katsoa mitä syö ja liikkua vähän enemmän.

palataan tähän aiheeseen..

-Kusti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)