perjantai 15. marraskuuta 2013

lääkäri-neuvola

Tänään oli B:n ensimmäinen lääkärineuvola.
Meidän neuvola on oikeasti tuossa 300 m päässä, mutta viime viikolla tuli lappo kotia missä ilmoitettiin että nyt remontin takia olemme siirtyneet nurmon keskustaan :/
Otti jonkun verran pannuun kun olis vaunuilla päässyt menee, mutta nyt sitten täytyy autoa startata tuosta pihasta.. Onneksi sentään ei ole pakkasta :)

Neuvolassa kaikki oli hyvin! oma neuvola täti oli pakkaamassa vanhaa nauvolaa että saavat muutettua mutta tämä väliaikainen täti oli myös kiva, ehkä jopa kivempi kun se oikea.

Painoa tullut sopivasti ja pituuttakin muutama sentti lisää.Tyttö terve ja kaikin puolin kunnossa.
yhtä asiaa kysyin neuvolan tädiltä, nimittäin apua tuohon iltaitkuun.. Enpä saanut oikein kunnon vastausta.. Tai edes mitään kikka kolmosta siihen kuinka neidin kipuja voisi helpottaa.. Ehkä se sitten ajan kanssa. Tänään meni jo helpommin, tai sitten oli vain parempi ilta. Cuplatonenkin voi jättää pois kun ei siitä mitään apua tunnu olevan, jatketaan siis ilman sitä!

  Tuo nukkuminen on yhä vähän tuollaista :)
Mutta päivä päivältä nukutaan paremmin ja pidempiä aikoja.

 Äitiltä tulee varmasti itku kun tuon pituuskasvun takia pitää jo 50cm vaatteita laittaa pois odottamaan seuraavaa. Onneksi 56 menee vielä päälle ja se on pikkuvauva. Toki viikonlopun aikana täytyy varmasti jo kaivella laatikkoon kuuskakkosia ja alkaa niitäkin käytteleen :) 
Onneksi sielläkin on kaikkia ihanuuksia odottamassa! Kiva toisaalta saada vähän vaihteluakin vaatteisiin...! 

Nyt saisi hilppasta suihkuun ja mennä nukkumaan tuon ihanan ja tuhisevan viereen. JA kyllä, hän nukkuu yhä meidän välissä. :)

-Kusti

Sunnuntaina palaillaan aivan muissa merkeissä.. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)