torstai 21. marraskuuta 2013

ajatuksia kestovaippailusta

Meillä on suhteellisen onnsituneesti kestoiltu nyt reilu viisi viikkoa.
Välillä on toki tullut hetkiä jolloin omat voimat on syystä tai toisesta ollut niin loppu että on muka ollut helpompi laittaa kertis päälle.  Tosin kun miettii tarkemmin, ei sen keston laittaminen päälle vie yhtään sen enempää aikaa...


Baby käyttää tällä hetkellä imsevimsen NB koon vaippoja. Ensin mentiin ilman lisäimua ja nyt sitten lisäimulla. Toistakin on välillä jo laitettu ettei vahinkoja tulisi.
Lisäimuina käytetään tuplafleeceä, ovat jonkun itsetekemiä, kirpparilta ostettuja. En moiti imuja koska toimivat hyvin. Toki tähän tarkoitukseen olisi varmasti muitakin imusia...

Kohta on aika siirtyä kokeilemaan taskuvaippoja ja sitä kuinka ne toimivat. Viidellä kilolla saisi aloittaa ja meillä jo kovasti lähennellään sitä.. Odotan innolla et saa alkaa käyttää kaikkia kiva kuvioisia vaippoja, toisaalta varmaa itkun kanssa laitan nuo new baby vaipat laatikkoon odottamaan toista käyttäjää..

-Kusti

1 kommentti:

  1. Meillä on ilmeisesti todella runsaasti pissiviä vauvoja, kun ei tällä nuorimmaisellakaan Imse wimset riitä edes lisäisin kanssa. Niinpä meillä mennään taskuvaipoilla joita varmistetaan villahousutkin. Pahalta minustakin tuntuu laittaa pieniä vaippoja ja pieniä vaatteita pois, varsinkin kun ei niille enää uutta käyttäjää meidän perheessä tule.

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)