keskiviikko 4. syyskuuta 2013

viikko- ja neuvola kuulumisia

Mainitsinkin että tällä viikolla on paljon ohjelmaa, melkein kun koulussa olisi..
Kaikki arjen ohjelmanumerot liittyy neuvolaan..

Maanantaina oli jonkun sortin synnytysvalmennuksen poikainen, jonne Niko pääsi myös mukaan.
Itse en niinkään kokenut saavani tästä mitään uutta kun koulun kautta melkein jo kaiken tiesi, mutta oli kiva käydä kertaamassa ja kuuntelemassa siitä mitä on tulossa kohtapian. Niko varmastikkin sai tästä enempi irti.

Tiistaina kävin yksistäni neuvolassa peruskäynnillä joka kuitenkin venyi yli sen ajan  mitä siellä yleensä on aikaa mennyt. Kaikki toki oli hyvin, raskausmyrkytyksenkin epäily jopa itseni kohdalta laski jonkun verran. Paineet oli hyvät mutta silti saa jatkaa mittailua kotona.

Tänään iltapäivällä mennään kuuntelemaan neuvolalle aiheesta vauvanhoito ja vanhemmuus.Lisäksi timeline lähestyy tämän asunnon siivoamisen kanssa. Se sovittiin lanautaiksi. Alkaa usko loppua lauseesta "jos pikkuhiljaa siivoaa" Nyt on vissiin se hetki kun on pakko pyytää apua tähän siivoamiseen. Jos jollain kivalla kaverillani ei siis ole parempaakaan tekemistä, meille voi tulla jeesimään edes jonkun verran :) Muuta mukavaa: käytiin eilen ostamassa Nikon kanssa vauvalle kirjahylly koska vanhan teippaaminen maksoi samanverran kun uuden ostaminen. Ompa nyt sitten sisustukseen sopiva kirjahylly. Leluja ei vauvalle onneksi vielä ole. Mutta uskon että nuo alahyllytkin täyttyvät ajallaan :)

 -Kusti

Jälkikirjoitus:

Itse olen yhä kipeänä, tuntuu ettei nuo mynttonit ja tee tätä tautia vie, mutta minkäs teet. Ollaan taas parin viikon päästä pää kainalossa lääkärissä hakemassa antibioottikuuria, minut paremmin tietävät ovat jo ehkä huomanneet sen että jokainen mun räkätauti loppuu kahden viikon sairaslomaan ja antibiootteihin..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)