keskiviikko 4. syyskuuta 2013

ensikosketus kantamiseen

Innostuminen kantamiseen on lähtenyt jostain mistä lie, toisista blogeista varmaan.
Serkkunikin on aikoinaan kantanut neitiään ja näytti niin näppärältä että ehkä silläkin on osuutta asiaan.

Meillä on vauvalle kaksi liinaa olemassa. Toinen on kaverilta saatu pitkä perus? liina. Pituutta liinalla on varmaan 5 metriä. Toinen on sitten tuo puoli- ilmaiseksi facen kirpparilta ostettu järkyn värinen rangasliina.Mietin jo nyt voisiko sen Dylonilla värjätä...

Kokeilin huvikseni kantaa kummipoikaa tuolla rengasliinalla kun oli mulla hoidossa ja ei lattialla olo kelvannut ollenkaan. Oma selkäni ja tuo edessä oleva maha jo vähän verottaa sitä paljonko sitä äijää kannellaan. Joka tapauksessa poika tykkäsi liinasa kovasti. Tokikaan en tiedä kuinka oikein meni kun äijän sinne laitin, mutta kumpaankaan ei sattunut ja kitinä loppui kun seinään. Jos olisin kauemmin poikaa siellä pitänyt olisi se varmasti nukahtanut. Sen verran lupsuivat silmät toisella. 
Kuvien laatuhan on taas mitä on, kiitos tuon salamattoman puhelimen kameran :)
Kertokaa nyt joku fiksumpi onko tuo edes oikein päällä :D

-Spaa

4 kommenttia:

 1. Renkula kuuluu olla tuolla solisluun kohdalla, muuten oikein :)

  VastaaPoista
 2. Ja mä ehkä levittäisin tuota olalla olevaa kangasta enemmän, ettei jää rutulle. =) Mun on tosi hankala saada ite tota rengasta jäämään solisluulle; vaikka se ois siinä alkuun, niin kiristäessä se jotenkin "valahtaa".

  Meillä on täsmälleen samanlainen karmivan värinen rengasliina. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) Ihmettelin kun se on niin lyhkänen se kiristysjuttu siinä, tai se osa mikä jää ylitte mutta kaipa sen kanssa pärjää.. :)

   Hyvä että on kohtalontovereita! ;) Mietin tosissani sen värjäämistä mustaksi mutta saas nähdä saadaanko koskaan aikaiseksi! :P

   Poista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)