torstai 26. syyskuuta 2013

24 tuntia med mutsi

Ihana 24 tuntinen takana äitin seurassa. Kaivattiin siis kumpikin enemmän tai vähemmän toistemme seuraa ja juttukaveria. Tuli kyllä kummallekkin NIIN tarpeeseen. Saunassa jäi käymättä kun kumpaakin väsytti jo ysiltä illalla...

Eilen käytiin Rossossa herkuttelemassa päivällistä. Samalla nautittiin siitä kuinka aurinko paistoi ravintolaan sisään ja muistutti meitä vielä taakse pian jäävästä kesästä. Ihana kun tulee syksy!
Itse söin ruuaksi valkosipulikanaa, josta vaihdin punaviinikastikkeen beernais kastikkeeseen :)
Maistui taas kerran niin loistavalta! Tuo on muuten melkeenpä vakkari ruoka mitä syön Rossossa. 
Ruuan jälkeen käytiin kattelemassa pikkujutulle verhokangasta sen huoneeseen. Sain suhteellisen nopeasti päätettyä minkä kankaan haluan, ja kyllä, se kangas kävi myös Nikolle! :) Valittiin siis Marimekon Lappuliisa kangas valkoisalla pohjalla. Oli värikäs niinkun herra toivoi mutta samalla myös tarpeeksi hillitty et se kelpasi myös mulle.Mainittakoon että ostettiin kangasta niin paljon että pikkujuttu saa siitä myös leikkipeiton lattialle, koska meillä on aivan tajuttoman kylmät lattiat vaikka patterit hoosaa täysillä..

 Illalla saatiin Pertusta seuraa kerrostalolle. Naurettiin vedet silmissä kirjeille joita äiti ja perttu on pieninä kirjoittaneet. Melko helluisia olivat! Syötiin samalla iltapalaksi hedelmiä, kahvia ja teetä. Pertulla taisi olla joku pullakin. Minä sain juoda iltateetä uudesta juuri ilmestyneestä muumikupista, josta en kotona raaski kuitenkaan juoda.. Tokikin se täytyisi ostaa ensin :D

Vaihvelevasti nukutun yön jälkeen, äiti kertoi aamulla että olis kuorsannut ja silittänyt sitä yöllä unissani. :)
Oli otettu tästä silittämisestä! Syötiin aamupalasta ja laitettiin itsemme valmiiksi. Ja suunnattiin pikapikaa anttilaan hakee muutamia juttuja mm. PMMP:n uusi levy!

Sitten meille laittamaan vauvan koppasänky valmiiksi kun siitä on niin kauan ollut puhe. Mutta NYT se on valmiina tuossa odottamassa pientä nukkujaa.. <3 nbsp="" p="">Kori on siis mun isän vanha, se on saanut sen lahjaksi? jostain ja 50 vuotta sitä on säilytetty mummulassa, toki se on meillä kaikilla ollut käytössä mutta vielä se toimii ja on yhtä ihana kun ennenkin! Kelpaa nyt sitten nukkua! :)

Eipä mulla kai sitten muuta, mutsille vielä kiitos seurasta, avusta ja muusta! Arvostan ja tykkäsin tosissani!

-Kusti

ps. ratkaistiin me myös mun syksytakki ongelma, sain mutsilta lainaan valkoisen Peakin hupparin joka on sille liian suuri.. Tätä paitaa siis tullaan varmasti vielä näkemään bloginkin puolella, koska se on tosissaan ainut fiksun näköinen paita mikä menee mulle mahankin kohdasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)