torstai 8. elokuuta 2013

muumia ja muuta juttua

Huomenta!
Ihmettelen vielä itsekin kuinka olen hereillä näin aikaisin?


Nyt se alkaa tulla päällensä, nimittäin suhteellinen stressi näiden remppojen ja muiden kanssa.
Tuntuu ettei mitää saada tehtyä ja aika tulee vastaan kovaa vauhtia!
Onneksi Alisan kanssa on saatu sovittua päivä koska se aloittaa :)
Siihen ei ole enään pitkä..

Toki tekemistä tulee olemaan senkin jälkeen kun parketti on lyöty lattiaan. Nimittäin jumalaton kasa pienenpientä pyykkiä. En oo edes uskaltanut vielä laittaa kaikkia kasalle ja rankata niitä et mitkä tulee hyviksi vaatteiksi ja mitkä hätävara vaatteiksi. Noh, onneksi aikaa on vielä reilut 60 aamua.
Kuvan lisäksi vaatteita on mm. yhdessä jätesäkissä, vaunuissa ja monessa muussakin paikassa..


Pikkujuttu sai myös papalta ja mummulta lahjuksia. Nyt sillä on odottamassa kahdet muumilakanat ja uusi muumipyyhe joka on samanlainen kun isi oli jo joskus ostanut :) Jotenkin musta alkaa tuntua et tätä lasta aivopestään tykkäämään muumista jo hyvissä ajoin ennen syntymää..


Aijoo, kaikki ns. isot hankinnat taitaa nyt olla tehtynä? Viimeisimpänä me on kotiutettu tälläinen kaukalo.
Minimanista löytyi halvalla Sparcon kaukalo ja sitä aikamme käänneltyämme ja väänneltyämme päädyttiin siihen että " koska me ei näistä mitään tiedetä, otetaan tämä". Eilen käytiin Huvikummussa ostamassa vaunuihin uudet sisäkumit ja N niitä kaukaloja siinä katseli ja totes jotenkin näin että kaikki nämä yhtä muovisilta vaikuttaa, näissä vaan on katteet kohdallaa...Nyt kun tuo kahvikin on tippunut ja N vielä nukkumassa. Taidan mennä hörppimään sen kahvin aivan rauhassa, kaikessa hiljaisuudessa.

-Spa

ps. Hei huomatkaa, oon osannut jollain lailla tuoda puhelimesta kuvia koneelle :D Toki suuri vaikutus asiaan tapahtumiseen on ehkä siinä et järkkäristä on akku loppu enkä oo sitä saanu vielä seinään kiinni..

Maanantaina viimeistään on  hyvä jatkaa aivan uusilla kuvioilla ja uusilla jutuilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)