torstai 24. tammikuuta 2013

virhe

Hobla!!

Halusin kirjoittaa välillä jostain muustakin kuin markkinointi suunnitelmista
ja myyntitavoitteista. 
Halusin kirjoittaa jotin kevyttä mitä ei kukaan tarkista eikä niin ikään anna siitä numeroa. 

Oon koko aamupäivän tehnyt huomisen etätehtäviä ja yrittänyt päästä jyvälle siitä mitä koulussa on koko viikko puhuttu.(katso viereinen kuva) Eilen toki kävin siellä pyörähtämässä mikä oli suuri virhe! Toisaalta kun sen ajattelee niin otti niin lujaan se niistäminen että sain varattua itselleni ajan lääkärille..

Kuvassa seuraavien päivien eväät..

Toisaalta halusin eilen mennä kouluun koska käytiin luokan kanssa Fransmannissa syömässä, tämäkin oli virhe. Ruoka ei ollut lainkaan hyvää.. Itse valitsin ruuaksi broilerkanaa kermakastikkeessa ja vaihdoin perunat ranskalaisiin, odotukset oli siis oikeesti korkeella, ja mitä vielä.. Sain eteeni lähinnä keittoa muistuttavan kanasysteemin ja ranskalaisia. Onpahan nyt sitten todettu et ei kanakeitto ja ranskalaiset ei millään muotoa sovi yhteen :D

Lääkäristä kuultiin seuraavanlainen tuomio; poskiontelotulehdus johon piiiiitkä antibioottikuuri törkeillä annostuksilla. Kannattaisi vissiin mennä ajois lääkäriin.. Muistan ehkä vasta sitten kun uhataan punkteeraamisella. Tälläiseen toimen piteeseen en tokikaan aijo suostua ennenkuin oon niin kipeä että toivoisin kuolevani. nim. pelkää kaikkea mihin liittyy neuloja.. :)


Kävästiin Nikon kanssa kaupoilla ennen lääkäriä.. Mikä oli myös suuri virhe, kahdestakin syystä, rahaa meni taas aivan tarpeeksi ja toiseksi sain lisää kylmää reissulla.. Itse kun olen vähän liikaakin kotiuttanut noita vaatteita tälle vuotta.. Toki on niitä sit toisesta päästä myytykin pois :D


Kylältä siis valkoinen Espritin paita kesäksi. Heavy Metal paita facen kirpparilta.

Pallohame juhliin Pukumiehestä.

Näillä mennään tällä kertaa.. :) Seuraavaksi aijon alkaa odottelemaan materiaalia saapuvaksi että saan tehtyä tehtävät loppuun.. Ihmettelen miksi materiaalin toimitusta piti muuttaa kun se jo alku viikosta toimi nii hyvin?
Mutta ei saa valittaa kun kerran joku ne viitsii tuoda :)

-Spa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)