lauantai 26. tammikuuta 2013

mökkihöperö!

heippahei!

Olen palaamassa elävien kirjoihin. Vaikkakaan ajatus ei vielä oikein luista ja sen huomasi siitä että yritin aamulla tehdä koulutehtäviä tuloksena oli kolme kuppia kahvia ja neljä riviä tekstiä tuntiin.. 
Päätin siis että tänään on poistutava kotoa ja tehtävä jotain, ihan mitä tahansa muuta kun maattava sängyllä, datattava ja katsottava telkkaria. Olo on siis jo huomattavasti parempi.

Vedin siis farkut jalkaan, kampasin hiukset ja laitoin pakkelia naamaan. Olisi tarkoituksena lähteä vähän ihmettelemään tuohon keskustaan onko siellä tapahtunut mitään ihmeellistä. Ja enennkaikkea onko kaupoihin tullut mitään kivaa päällepantavaa..

Tokikaan uusia vaatteita en tarvittisi yhtäkään.. Oon tuskaillut koko viikon tuon vaatekaapin kanssa, lähinnä toki ajatustasolla.. Jotain sille on tehtävä. Vaihtoehtoina on laittaa niitä facen kirppikselle tai täytyy varata kirpparipaikka ja viedä renttuja sinne. Niitä vaatteita on kumminkin liikaa. Pelottaa myös se että tuntuu että tuolla pelkästään kaapissa on vaikka kuinka paljon vaatteita kesäksi ja tiedän että niitä on vielä vintissä ties kuinka paljon.

Ajattelin että ensiviikolla kun en voi vielä mennä urheilemaan niin teen kämpälle, vaatekaapille ja mahdollisesti keittiön kaapeille jonkun taikatempun että saataisiin jonkunlainen järjästys meillekkin pitkästä aikaa..

Huomaa kyllä et ollaan oltu koko viime viikko tekemättä yhtää mitään.. Niko kyselee et eikö voitaisi tehdä jotain ja hyppii seinille kun ei saa muka mitään aikaan.. Tänään tähän tulee muutos..

Nyt on viimeinen viikonloppu tipatonta jäljellä :) Ei edes tuntunut vaikealta olal ottamatta koko kuussa, tästä johtuen aijonkin pitää toisen tipattoman kuukauden syksyllä. Ensi viikonloppuna me lähdetään Nikon kanssa juhliin, mutta taidanpas kirjoitella siitä viikolal tarkemmin..!

Postauksia on mielessä monta mitä aijon tulevien viikojen aikana kirjoitella..Jäädään siis odottamaan näitä..!

mukavaa viikonloppu <3 br="">
-Spa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)