tiistai 27. joulukuuta 2011

Viimeiset joulufiilistelyt

Nyt on se aika. Toiseksi viimeisen joulupostauksen. Tämän jälkeen enää luvassa joululahjojen yhteen veto postaus joka toivottavasti tulee vielä tänään. 

Nyt on rauhallinen ja mukava joulu vietetty. Tänäkin vuonna sitä vietettiin ensin anoppilassa Nikon sisarusten, hyvän ja mahtavan ruuan sekä parhaan seuran merkeissä. Mentiin tosiaan jo poikkeuksellisesti 23. päivä anopin luokse rahoittumaan ja odottamaan joulua. Illalla käytiin saunassa ja katseltin yhdessä telkkua. Lisäksi paistettiin myös kinkku ja vähän maisteltiin sitä. Aattona Sitten ruokailtiin hyvin ja jaettiin lahjoja. Kiitos Ali taas kun olit pukkina ;) Mainittakoon että tänä vuonan meidän pukki oli jokseenkin pelottava. Todettiinkin että ei tälläistä pukkia voi pienten lasten perheeseen tuodakkaan. :D Muutamia otoksia Alavudelta. Tiina, saat kopioida ;)
Niko aatonaattona.Toisenlainen joulupukki.


Aattoiltana mentiin pikkusisko Natalian kanssa jännittämään joulupukkia Appiukon luokse.
Kyllä sitä ainakin Naa jännitti. Onhan se kiva kun edes yksi vielä uskoo pukkiin.. Saas nähdä uskooko vielä ensi vuonna :D Juhanin luona istuskeltiin iltaa jonkun aikaa ennenkun Nikon kanssa tultiin kotiin availemaan lahjoja ja juomaan viiniä yhdessä. Tuo osuus on aina yhtä ihana, kun saa aattoiltana olla kaksistaan kotona!<3

Myös Juhanin luota muutama kuvan poikanen:


Joulupäivänä mentiin mun vanhemmilel syömään ja ihmettelemään tontun sinne jättämiä lahjoja, joita oli sielläkin paljon. Taas syötiin jouluruokaa vaikka kuinka paljon ja nautittiin toistemme seurasta. Parhautta tämäkin joulu!


Katsotaan joskos ensi jouluna saataisiin olla vain omassa kodissa ja pyytää meille vuorostaan vanhempia syömään. Nähtäväksi jää....

Tälläinen maratooni juttu tällä kertaa. 

-Lauraida-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)