torstai 8. joulukuuta 2011

Luukku 8

Kertomus tästä päivästä. Aamulla herättiin ihanan unisen miehen kainalosta kello kuusi ja noustiin yhden torkun jälkeen tekemään aamupalaa.Oli muuten tosi herkullista, eilistä pihviä jota jäi monta yli niin siitä leipät ja teetä päälle. Niko lähti seiskan aikaan pommittamaan kohti Someroa. Kotiutuu jo onneksi huomenna toivottavasti ihmisten aikaan. Itse menin seiskan jälkeen sohvalle katsomaan voicen heräämöä ->nukahdin ja heräsin yhden aikoihin. Siinä sitten muka aamutoimia ja kahvi tippumaan ja leipää vielä naamariin.

Kun olin hetken ollut hereillä kaveri soitti ja kertoi haluavansa järjästää tyttökaverilleen yllätyksen jossa näyttelisin suurta ostaa, tietty suostuin koska idea oli loistava :) Tästä ehkä kuulette lisää huomenna koska huomenna yllätys on tarkoitus toteuttaa.

Iltapäivä kului työhakemuksia kirjoitellen, blogeja päivitellen, sekä nettiä muuten vain selaillen. Taisin muutaman leivänki siinä syödä. Illasta sitte perus salkkarit ja simpsonit perää.. Sit suihkun kautta vielä muka pikapikaa koneelle vähä teille kirjotteleen ja sellasta. Nukkumaanki saisi mennä varmasti kohtapuolin. Ku viime yönä ei tullut nukutuksi kun se 6+4.

Nii joo tälläinen mahtavan mahtava juttu, mitä Perttu eilen kertoi et se on päässyt telkkariin. Oon nii hyvällä mielellä sen puolesta et ajattelin jakaa sen teidän kanssa.. Pertun kolme sekuntia julkisuudessa. menkää suosista kohtaan 1:55 siinä on mun kullan muru sotilaspoika <3

Vielä viime postaukseen palatakseni. Tässä oli vielä yksi ihana unelma asu, tuon tyylisen haluaisin hääpuvuksi sitten joskus toki ilman tuota hässäkkää tuos olkapäillä :)

Ei mulla muuta tällä kertaa. 

-Lauraida-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)