torstai 8. joulukuuta 2011

Luukku 7

Tässä siis taas yksi luukku, myöhässä avattuna. Eli Toissapäiväisten linnanjuhlien asujen mielipiteeni..Tässä siis osa asuista mitkä mussa herätti jotain mielipiteitä..
Aloitetaan tästä kammottavasta systeemistä mikä tuolla naisella (huomatkaa hyvä julkkistuntemus) on päällä. Tuo on JÄRKYTTÄVÄ!! Ja mikä tuo kaulakorukin on olevinaan.. 

Tästä mä jotenki tykkäsin ja en tykännyt. Voisin ittelleni ostaa jonku tuollaasen Armeijahenkisen asun tai jotai tuon tyylistä. Mutta en kyllä linnan juhliin välttämättä laittaisi.. Sopii toki ihmisen tyyliin ja sillai..

Mun ehdoton suosikki! Tykkäsin koko puvusta. Aivan mahtava.. Erityisesti tuo hameosa oli loistava. Myös tyo hiussysteemi toimii.


Tämä tuli tosi hyvänä kakkosena mun lemppareissa. Jotenki ihanan vaaleanpunainen ja mukava tuo helmajuttu kans.

Puvusta en oikeen ehkä piitännut mutta tuo väri on kyllä mahtava.

Tämäkin on kyllä melko tälläinen, ihan hieno varmasti muuten mutta miksi helvetissä laittaa vihreä suomi tuohon puvun kylkeen. En ymmärrä?

Tälläisiä tällä kertaa.. Ensi vuotta odotellessa. 

-Lauraida-

Mun mielestä kuitenkin jos miettii Linnanjuhlia, olis tärkeämpää tai olis ihanaa jos joku presidentti joskus kutsuiti kaikki sotavateraanit linnaan. Koska ne sen juhlan olisivat ansainneet. Toki juhlat olisivat tuolloi vähä erilaiset mutta kuitenkin.. 

(Kuvat on siis lainattu Iltasanomien ja Iltalehden sivuilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)