maanantai 12. joulukuuta 2011

Luukku 12

Jo  saatu joululahja
Saatiin siis Anopilta ja sen mieheltä joululahjaksi lomalle Kylpylään lahjakortti. Paikkana oli Flamingo hotellin Spa &Wellnes sekä vesipuisto.

Spa oli aivan mahtava. Sanoin ei voi kuvailla sitä hyvän olon tunnetta joka sieltä jäi. Ihanan rauhallinen paikka, johtuiko sitten siitä että sinne oli k-20 ikäraja. Toki niitä "häirikköjäkin" mahtui muutama mukaan.

Me saunottiin erilaisissa saunoissa, mm höyrysaunoissa, luomusaunassa, ja tippukivisaunassa. Paras sauna oli vähän samanlainen ku Saksassa silloin ku oltii kylpyläs, sellainen ei liian kuuma ja siellä oli paljon kosteutta nii mäkin viihdyin siellä. Tais olla tuo höyrysauna. Sellaisen kun saisi vielä joskus omaan kotiin....

 Lisäksi rentouduttiin muutamassa altaassa.

Toisessa oli vettä vain poltiin asti ja veden lämpötila + 60 astetta. Soli mahtava ku sitä vettä ei ollut paljon ja se allas oli niin matala.

Toinen allas, mistä myöhemmin sain allergisen reaktion, oli mineraalivesi allas. Siellä kun laittoi korvat veden alle kuului rauhallista musiikkia jota piti kuunnella pitkään ja useaan kertaan. Vesi oli mahtavaa kun se kellutti sillai enemmän ku vesi yleensä. Minä siellä sitten kelluin keskellä allasta ja Niko piti varpaasta kiinni etten karkaisi sinne keskelle kaikkien eteen. Mahtava, tuonne haluan uudestaan.

Mentiin aika hyvään aikaan sinne silloin Spa aukesi 10 ja me oltiin siellä heti 11. Aamulla saatiin aiva kaikesrauhas olla siellä ja nauttia mutta sit iltapäivällä joskus 2 aikaa ku mentii uudestaa siellä oli melkoisesti tungosta ja paljon paljon enemmän porukkaa. Ei ollut enää sellaista rauhallista ja harmoonista oloa ja tunnetta kun sinne meni.

Vesipuiston puolella oli Yksi iso allas, joka oli jaettu useampiin pienempiin altaisiin niin kuitenkin että uimalla pääsi altaasta toiseen. Lisäksi oli lasten allas ja poreallas. Myös muutamia liukumäkiä oli saatu mukaan. Itse joka en yhtään tykkää laskea mistään liukumäistä tai hyppiä hyppytorneista laskin (Nikon yllyttämänä)
 muutamastakin mäestä ja aina samalla loppu tuloksella, uikkarin yläosa oli huonosti päällä :/

Sellaista se, Kiitos vielä Tiinalle ja Arille <3

-Lauraida-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)