tiistai 1. marraskuuta 2011

Tärkeä maanantai päivä Kauhajoella

Jonkin sortin leffa arvostelua koska eilen oltiin katsomassa Jykkeellä sitä elokuvaa ja se herätti monenlaisia mielipiteitä. Katsottiin siis Kultaisen kukan kirous elokuva jonka olin Nikon kanssa ostanut jostain sittarin alelaarista vähän aikaa sitten.

Elokuvan juoni oli tosi sekava. Siihen piti oikeasti keskittyä että pääsi jotenkin jyvälle. Suurta ongelmaa meille tuottivat henkilöiden perhesuhteet joita kerrattiin porukalla useaan otteeseen elokuvan aikana.

Vaisusta alusta huolimatta elokuva osoittautui mielenkiintoiseksi. Elokuva ei turhaan saanut kommenttai "Se on kallein kiinassa tehty elokuva ja se sisältgää upeinta tähän mennessä filmille tallennettua taistelu teknologiaa" Kyllä- niitä sotilaita ja ninjoja oli aivan helvetisti siinä' yhdessä ja ainoassa taistelukohtauksessa joka kesti pitkälle yli 20 minuuttia.

Päätimme yhdessä että aijomme näyttää elokuvan myös Villelle ja Eevalle sekä Oskarille ja Eevalle. Koska täytyyhän heidänkin nähdä tämä mielenkiitoinen ja ajatuksia herättävä elokuva!

Loppuun vielä kommentteja joita elokuvan aikana heiteltiin:
-Kenen puolella nuo ny sitte on?
-Mistä noita ninjoja ainavaan tuloo?
-Oliko tuo nyt tuon äiti?
-En olisi kyllä arvannut et tässä näi käy.
-Seuraavaksi tulee ryhmäorgiat
-Käviskö Eero sulle tuollaanen talo
-Tuo on kyllä saanu muutaki ku mustia sieniä

Eero pyysi että arvailette kenen suusta nua kommentit on tullut ;)


Ystävät rakkaat (tiedätte kyllä ketä tarkoitan) merkitkää kalenteriin 9.9.2012 silloin juhlimme Kyrsamteemijuhlaa kuten elokuvassa.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)