keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Luukku 1

Tänä jouluna ajattelin pitää blogissa joulukalenteria, tokikaan luukkua tuskin tulee joka päivä mutta ainakin yritän parhaani! Onhan mulla tuossa lista ja heino suunnitelma lähes joka päivälle, mutta saa nyt nähdä kuinka totetutuu.. Heti ensimmäisenä voi sanoa ettei viikonloppuna varmaan availla luukkuja paitsi ehkä sitten kolme luukkua maanantaina kun lähden murun kanssa reissuun enkä teidä vielä otanko konetta joukkoon ollenkaan. Mutta sen näkee sitten.

En jaksanut odottaa aamuun joten julkaisin tämän ensimmäisen luukun jo heti nyt 12 jälkeen :D

Joka tapauksessa. Nyt ensimmäisen päivän luukkuun. Eli meidän joulukoristeisiin. Meillä on Nikon kanssa isoja eroja mistä joulujutuista tykätään. Minä en tykkää niistä nauhoista ja Niko taas tykkää. Niko taitaa tykätä tontuista ja minä taas en niin kummemmin välitä ylipäänsä mistään puanisista joulu koristeista. Kynttilöistä tokikin tykätään kummatkin ja niitä meillä onkin sitten enemmissä määrin..Tässä sitten olisi näitä joulukoristeita kuvien muodossa olkaapa hyvät:

Tähti kipossa joulukarkkeja. Tälläinen löytyy myös sinisenä ja suurempana missä on pipareita tarjolla


Joulupalloille uusio käyttöä? Meille ei yksinkertaisesti mahdu joulukuusi joten ajattelin Nikolle laittaa silti joulupalloja, mutta näin vähän toisella lailla, eli lahjanarulla ikkunan eteen roikkumaan. Aiva kivalta tuo näytti vaikka ensin vähän epäilin...

Kynttilöitä ja Laavalamppuja jotka ei niin hirveän jouluisia ole, mutta mielestäni se nyt sopi jouluun ja näyttää kivalta kun ei olkkariin paa muita valoja ollenkaan.

Tästä kuvasta tuli aivan naurettavan huono, vaikka kuinka yritin en siinä onnistunut. 

Tähdet keittiön ikkunassa. On ensimmäiset joulukoristeet mitä laitoin ylipäänsä minnekkään. Uskon et nuo jää tuohon myös joulun jälkeen.

Jouluaiheiset patalaput ja keittiöpyyhe saavat ajaa joulukoristeiden asiaa myös.
Tässä niitä tonttuja keittiönpöydällä. Alunperin nää tontut oli mun ja Pertun joulukoristeet joskus tenavana ja ne oli meidän pikku kuusien alla aina. Tuo oikean puolimmainen oli mun.

Joululahja mutsilta. Lisää kynttilöitä jouluuun.

Ruokapöydän joulukoriste. Ei hirveesti kyl valoa anna, mut mukavan näköinen silti.

Aiva vain kynttilöitä. Tämä tossa kajarin päällä olkkaris.

Nämä valaisee tosi hyvin käytävää. Ei tarvi pitää valoja ollenkaa jos laittaa noihin kaikkii valakian. 

Tälläisiä joulukoristeita meillä on tänä vuonna. Voi olla et makkarii laitan vielä kynttilät tai jotai mut ehkä neillaäkin pärjäisi. 

-Lauraida-



2 kommenttia:

  1. Niin ihania kynttilöitä <3 Olispa meilläkin noin jouluista :)

    VastaaPoista
  2. hih :) Kyllä sä vielä saat sinne jouluista (: Usko mua! <3 sen saa onneksi aika pienillä jutuilla... :)

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)