keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Hyvien tekojen päivä!

Aamu nukuttiin pommiin, noustiin vasta puoli 1 :D Siksi pääetin että teenpäs tänää hyviä tekoja. Tälläistä sain aikaan:

Vein pahvit keräykseen

Vein pullot kauppaan, jonka seurauksena toki vasemmasta kädestä jäi joku hermo jumii ja nyt se tärisee aiva tolkuttomasti.

Kirjoitin muruselle kirjeen saksaan jonka huomenna vien postiin.

Vein porukoille jo joululahjat odottamaan aattoa.

Lisäksi vein lehdet lehtien keräykseen. Ja Alisalle löysin muutaman vaatteen tuolta kätköistä. Jotka vien sille sitten kun seuraavan kerran nähdään :)

Jäin muutenki miettimää tuota kierrätystä ja kaikkea ns. ekologista jalanjälkeä. Olen päättänyt että tämän lisäksi mitä nyt jo kierrätetään, eli pullot omaan paikkaan, pahvit ja paperit myös. Aijon sitten kun meillä on omakoti niin myös biojätteet lajitella koska meillähän heitetään hirveästi ruokaa roskikseen :/ Lisäksi metallit sitten myös lajitellaan erikseen.. Lisäksi sitten kun on lapsia, oeln ilman Nikolta kysymättä päättänyt että me käytetään kestovaippoja. Mulla toki ei niistä hirveesti ole edes kokemusta lähinnä se mitä toiset on käyttänyt ja sit työssäoppimis paikas kun olin perhees se äiti käytti niitä kestovaippoja. Tälläsitä minä olen tänään miettinyt.

Loppuun vielä kuva, kun Lauraa alkaa jouluttaa tosissaan.

-Laura

2 kommenttia:

  1. Hienoa Laura tuo kierrätys-juttu!!! Ja voi, että käy kateeksi, että jollain on jo joulu-jutut noin hanskassa!!

    VastaaPoista
  2. hanskassa ja hanskassa.. :/ vielä on paljon tehtävää ja siivousta en ole aloittanutkaan.. saa nähdä siivoanko edes jouluksi kun juuri ollenkaan ei täällä olla :P

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)