torstai 27. lokakuuta 2011

Torjantaina

Moikkamoi!

Tälläisen aamullisen ajantappo päivityksen ajattelin kirjoittaa.. Ne ketkä mua lähemmin tietää myös syyn miksi en ole töissä tähän aikaan päivää vaikka kuuluisi olla..

Joka tapauksessa.. Aamu alkoi tänään vähemmän mukavasti, tai mukavasti kyllä mutta olis se appiukko voinu vähän myöhemmin tulla. Heräsin siis siihen ku Junnu soittaa ovikelloa ja haluaa Bemarin avaimen joka on nyt alavudella ollut yökylässä.. Tosi mukava kuitenkin että se viitsii hakea sen pois sieltä kun sillä ei saa ajaa yhtään. En sitten tajunnut edes lähteä mukaan kun just nousin sängystä ja olin muutenki aiva ulkona koko tilanteesta.. Tämä siis tapahtui ennen klo 9 aamulla..

Siitä sitten vaan potkaastii aamukäyntiin. Tupakan kautta naamanpesulle ja sängyn petaus ja jääkahvi kuppiin.. Aamutoimia nyt tehnyt pikkuhiljaa kun ei oo ollut kiire. Kello on pian 11 enkä ole vieläkää laittanut tukkaa..

Alakais kauhia sumpliminen millä mä pääsen lääkäriin keskustaan kerta en perusta noita julkisia aiva hirveesti johtunee siitä että on yläasteelta vähä huonoja kokemuksia.. Pöyrällä ei tohdi lähteä kerta siitä on kummit tyhjänä ja muutenki mun tuurilla alkaa puolesvälis matkaa sataa vettä.. Mutsi nyt onneksi lupasi heittää sinne.. Toivottavasti pääsöö murun kyyttis pois koska sen pitäisi tulla tänään kotia..

Kamalasti olis asiaa ja tästäkin tuli VÄHÄN tälläinen tyhmä ja muutenkin sekava. Jos se poikaseni ei tule illalla kotiin niin teen illalla jotain mukavia postauksia kumpaankin blogiin. Selvennän tilannetta ja muuta sellaista.. Nyt kuitenkin sen tukan kanssa takkuamaan.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)