perjantai 15. heinäkuuta 2011

Päivä 13 – Tällä viikolla

Olen ollut vain kolme päivää töissä. Kaksi perheessä ja yhden päiväkodissa. Töitä tein maanantaina, Tiistaina ja tänään Perjantaina. Keskiviikon ja Torstain olin ylityö vapaalla. Mukavaa olla kotona välillä viikollakin.

YLITYÖVAPAAT
Ensimmäisenä vapaa päivänä en juuri sitten tehnytkään yhtään mitään. Kävin hameen ja sukkia hakemassa keskustasta. Tarun kanssa kävin kirpparilla ja löysin sieltä muutaman käyttämättömän luomivärin kahdella eurolla (ostoksista voi sitten lukea lisää toisesta blogista jahka jaksan sinne kirjoitella).
Torstaina käytiin vähän Nikon kanssa pankissa ja autonosia ostelemassa. Käytiin siinä myös keskisellä pyörähtämässä ja anopin luona syömässä herkku kaalipataa, en vieläkään tajua miksei juuri kukaan siitä tykkää. Son nimittäi aivan taivaallista. Tulivatpa tarpeeseen nämä vapaat.

TYÖPÄIVÄT
Lasten kanssa leikitty niin sisällä ja pihallakin. Katsottu elokuva sekä myös pelattu pelikoneella. Ruokaa laitettu, siivoiltu sekä tehty muuta tavallista työhön kuukuvaa. Eipä siitä sitten enemää..

ENTÄS VIIKONLOPPU
Huomenna Lauantaina on tarkoitus mennä juhlistamaan yksien parhaiden kavereiden/ystävien kihlausta. Mukavaa tulee varmasti. Saadaan taas juhlien merkeissä koko porukka kokoon ja saadaan juhlistaa tärkeää juhlaa. Onnea muruille!
Sunnuntai jatkuu myös juhlien merkeissä, mummu ja pappa on ollut naimisissa 50 vuotta ja tätä tapahtumaa on tarkoitus mennä juhlimaan äidin siskon mökille. Toivottavasti mahdollisimman moni serkku ja muu sukulainen pääsee paikalle. Kuvia näistä juhlista voi sitten ensi viikolla selailla täältä blogin puolelta.

Kohta pian on tarkoitus mennä käymään kaverilla kaffella ja sitten tulla kotiin ihmettelemään tätä sotkua sekä huomisia vaatteita ja muuta. Ehkä vielä illalla päivittelen tuota toistakin blogia (:

-Lauraida

2 kommenttia:

  1. Helou! eksyin kiertoteitä pitkin blogiisi. Ja tuo vika kuva viini pullo ja röökit sai mut tykkäämään ja klikkaamaan itteni lukijaks :D ^^ nyt olis just sellanen hetki milloin nuo ko. tuotteet maistuis! huh mikä päivä.. mut eniveis.. olen myös lähihoitaja, kylläkin muutaman vuoden vanhempi kuin sinä. Laita mulle s-postia ni saan osoitteesi, voisin laittaa kutsun omaan blogiini ;D

    VastaaPoista
  2. voisin vaikka kirjotella sen tänne ku oon sen verran nolo taas etten löydä sun sähköposti sosoitetta mistään.. eli se on lauraidak@gmail.com.

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)