maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannus 2011 part 2

Kerrankin pidän lupaukseni ja teen tämän heti ettei se jää tekemättä. Osa syynä ehkä sekin että Niko lähti hallille korjaamaa autoa.

Elikkäs jatketaa siitä mihi eile jäätiin. Lauantaina suunnattiin Alavudelta mutsin ja faijan luokse mökille saunomaan ja grillaamaan ja minä tyttö tempasin siinä sitte vielä kaupaan päälle pikku humalankin.

Faija oli ostanu Latviasta pikk upuutarhakalusteet, joista me oltiin sitä mieltä et ne näyttää aiva lumikin seittämän kääpiön kalusteilta. Keksittiinpä siinä viinipäissää vielä kääpiönimet kaikille.. sellasta

Sateen sattuessa yllätysyllätys jouruttihi rillaamaa kaatosateessa. Ruoka oli kumminki erittäin hyvää, kuten aina faijan tekemä on. Muita rillaus kuvia ei voikkaa sitten tänne laittaa.. sattuniesta syistä...

Karstulassa menossa mukana;
Vielä tapahtui juhannuksena yksi aivan huippujuttu! nimittäin Sunnuntaina, näin parasta ystävää ja lisäksi koko remmiä! Saatiin koko porukka kasaan ja lyötiin rilli tulille,vaihteeksi. Me Eevan kanssa käytiin kaupassa sillä aikaa kun muut oli pelaamassa tennistä, valmisteltiin kaikki valmiiksi siksi että ne tulee ja saadaan alkaa grillailemaan. Ruuan jälkeen katseltiin vielä kauhea kankkunen elokuva, sai taas nauraa (: Mahtavuutta. KIITOS MURUT !! !!


Ruokailukuvat jätettiin taasen pois, niissä ei oo mitää nähtävää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)