sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannus 2011 part 1

Tälläinen oli minun juhannukseni 2011. Näin paljon rakkaita ihmisiä ja muistin taas monta hyvää syytä miksi olla onnellinen ja jatkaa niinkuin ennenkin. Teen kahdessa osassa minun juhannukseni postauksen, koska pitäisi sekaisin olevasta unirytmistä huolimatta saada nukutuksi ennen töitä.

Juhannus alkoi kiinalaisella aterialla Seinäjoella jonka muru mulle tarjosi. Allaoleva ruokalista syötiin ja hyvää oli. Oma ehdoton lempparini oli currykanaa. Niko taas tykkäsi eniten härästä.
Torstaina suunntaattin illasta Tiinan ja Arin luokse alavudelle. Porukkaa oli mukavasti, Jesse, Atte, Arno, Hilla, Minna, Juha ja luonnollisesti minä ja Niko. Perjantaina poijat saunoi ja vähän piti myös tuota alkoa maistella. Vettä satoi luonnollisesti, niinkuin suomen juhannuksena yleensäkin. Onneksi tämäkään ei haitannut juuri ollenkaan. Ajoissa nukkumaan jotta jaksaa sitten lauantaina pitää hauskaa ja muutenkin.Perjantaina Hilla, Juha ja Minna liittyivät vasta meidän seuraan. Tänään jopa sääkin suosi enemmän kuin Torstaina, melkeen olis voinu luulla jotton kesä.Meillä oli tikanheittokisat jonka Niko voitti ja Ari oli hyvänä kakkosena. Arvoituksesi jäi kuinka sijat sitten loppuun jaettiin koska peli lopetettiin siihen.

Ruuaksi syötiin Tiinan tekemää herkkukakkua ja miesten grillaamaa ruokaa. NAMS! Ruuaksi rillailtiin mm. kanaa, pihviä, makkaraa sekä perunoita ja sieniä. Salaattiakin oli tajolla. Hyviä Viinejä maisteltiin siinä ruokajuomaksi.Loppuun vielä luokittelematon kuvakasa Torstailta, Perjantailta ja Lauantaiaamulta.
Huomenna jatketaan.

-Lauraida

1 kommentti:

  1. Täytynyt olla moniulotteinen juhannus !!!!

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)