lauantai 28. toukokuuta 2011

Päivä 8 – Se hetki

En osannut valmita kahdesta mahtavasta hetkestä parempaa. Päätin sit laittaa kummastakin jotain.

Ensimmäinen hetki 5.3.2009

Silloin se tapahtui, menin elämässäni ensimmäistä ja viimeistä kertaa kihloihin <3 Hetki ei ollut erityisen hekumaalinen mutta asiahan se on tärkein? Ei oltu Nikon kanssa seurusteltu edes vuotta, mutta tuo hetki tuntui just oikealta ja hyvältä. Meillä ei ollut klisestä polvillaan kosintaa tai muutakaan sellaista söpistelyä. Päivääkää en ole katunut <3

Mainittakoon että tänään ollaan jonkun tuulesta temmatun päviän mukaan seurusteltu kolme vuotta. Oikeasti sen laskemisen tai sen voisi aloittaa joa Tammikuussa 2008.

Toinen hetki 29.5.2010

Menin ja valmistuin lähihoitajaksi. Monen vuoden opiskelut oli silloin takana. Eipä sitä meinannut tahtoa uskoa ollenkaan. Kyllä siinä pikkuusen meinas jotai hymyä tulla kun sai ne paperit kouraan, kotona hymyilytti ehkä vähän enemmän. Pikkuveli valmistui samalla autokorikorjaajaksi. Tarvitsi onneksi jäärjästää vain yhdet juhlat.

ISO kiitos niilel naisille ja Joonalle jotka kävi mun kans viimeisen vuoden! se ei unohdu ikinä!! Te teitte siitä vuodesta niin mahtavan et voisin ottaa teidän kanssa vaikka vielä uusinta keirroksen jos ei tarvis opinnäytettä tehdä ;)Naiset jos joku teistä tätä ehkä mahdollisesti sattuu lukemaha nii soitelkaa ja tukkikaa ittenne kahville. Ikävöin teitä paaaljon!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)