maanantai 2. toukokuuta 2011

Päivä 6 – Minun päiväni

Elikkäs ensimmäinen maanantai perhepäivähoitajana, huomatkaa vieläkin on pakko hehkuttaa..

Herätys klo 6:00 koska töihin piti 7:30. Aamukahvi ja valmistautuminen kotosalla. Sitten matkaan. Päivä alkoi hoitopaikassa lego leikillä, leikittiin rosvoa ja poliisia.Ensin tietysti rakennettiin tukikohdat ja valittiin aseet. Ennen lounasta katsottiin Tintti elokuva jossa oli tekstit. Meikä siis luki koko elokuvan ääneen.. :D Lounaaksi tarjoilin makaroonia ja hirvenliha kastiketta. Siinä sitten leikittiin vielä sisällä ennen välipalaa joksi tänään tarjoilin tylsästi mehua ja pullaa. Ja sitten välipalan jälkeen pihalle rakentamaan maailman suurinta hiekka linnaa.. Meinas muuten hiekat loppua laatikosta :D Siinä sitten leikittiin nii et vanhemmat tuli kotia.

Kun vihdoin pääsin kotiin niin kävästiin murun kans kaupas hakemas mm. tortilla värkkiä. Syötiin taas itsensä aivan ähkyksi. Mainittakoon vielä että habanero oli mulle liian tulista, silmiäkin kirveli kun olin saanut ruokailtua.

Ruuan jälkeen lähdettiin käväsee serkku likan ja sen tytsyn luona jolla oli tänään nimipäivä. Jotai pientä nimppari lahjaakin vietiin :) Voi kun mun olikin niin ikävä sitä tyttöä <3 :) ihana nähdä pitkästä aikaa!! Ens viikolla menen varmasti uudestaan.

Sieltä kun kotiuduttiin juttelin velipoijan kans puhelimes jonku aikaa sitte suihkun kautta plokkailemaan.. Ja tässä sitä nyt ollaan.. Eipä mun päivät tuosta kauheesti eroa, ainut et viikonloppuna voi olla jotai ekstraa..? Tälläistä tänää, huomenna jotain muuta..

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)