maanantai 30. toukokuuta 2011

Päivä 10 – Päivän asu ja tilannepäivitys

Elikkä tuata tuon päivän voitte selaalla toiseltä blogilta.. :P

Tilannekatsausta myös tähän aamuun: Itse olen ollut jo reilun tunnin hereillä vaikka töihin pitää vasta tunnin päästä lähteä. Sille ei näemmä voi mitään jos uni ei vain tule.. Pannullinen kahvia naamaan ja menoksi.

Lauantaina, meidän kolmevuotis päivänä oltiin katsomassa pirates of the caribbean nelosta anopin, arin ja Arnon kanssa. Kun sieltä päästiin havaittiin että myös puolisukua oli ollut sitä katsastamassa samaan aikaan; Juhani, Jesse, Katja ja Markus.. Niin se vain taas menee.. Lisäksi tehtiin herkku kanasalaattia ruuaksi, jostaa yllätys yllätys sain morkkiksen kun söin :D

Sunnnuntaina, Appiukon 27 vuotis päivänä käytiin sitten kaffella synttärisankarin, Allan ja pikkusiskon kanssa. HUH kyllä sillä neidillä taas sitten olikin virtaa. Mukavan kafittelu hetken jälkeen suunnattiin sitte Mamman luo syömää herkkulihapullia. Niitä piti taas sitte vetää nii paljon et tuli huono olo ja maha oli kipiä koko loppupäivän.. Niko kirjoitteli illasta opinnäytettä ja itse piipahdin Tarulle kahvilla sekä surffailin netissä..

Sellainen viikonloppu tällä kertaa, ens viikonloppuna olis vissii Jurvas jotai autojuttuja minne kukaa ei oo vielä saanu mua ylipuhuttua. En taas välttämättä halua kattoa autoja koko viikonloppua..? Noh sellaista, kohta suunnistan töihin..

Kivaa päivää.
- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)