sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Unelmia ja toimistohommia?

Mulle kerrottiin eilen että ilman unelmia ei oo mitään mielenkiintoa elää, että aina pitää olla joku päämäärä tai unelma mitä tavoitella. Onko sitten mitään mielenkiintoa tavoitella unelmaansa jos tietää jo valmiiksi et ne on niin suuria ettei niitä voi saada? Tai ei välttämättä niin suuria, mut munkin unelmat on niin sellaasia et niihin menee nii pitkä aika et voin saada ne ja sittenkun odottaa tarpeeksi en voikkaa enää saada niitä.

Esimerkiksi tänään käytiin katsomassa aivan yli ihanaa taloa. Kaksi kerrosta, kolme makuuhuonetta, sauna, kierreportaat, suojaisa takapiha, hyvällä paikalla. Tämä kämppä olis niin mun koti! Yläkerrassa makuuhuoneet ja poikkeuksellisesti suihkutilat ja parveke. Mun mielestä oli ihana kun se yläkerta on tavallaa sellane private juttu ku makkarit ja suihku on siellä. Pientä pintaremonttiahan kämppä olisi vaatinut, mm. keittiö olisi pitäny pintaremontooda ja vähä maalailla ja tapetooda joka paikas. Sit siellä oli tiiliseinät mistä tykkään oli paljon, ne jotenki on vieny mun sydämmen. Voin luvata et mun tulevaan kotiin tulee tiiliseinä, jos ei muuten nii sitte muuraan sellaasen sinne. Talo ei edes olisi ollut kovinkaan kallis, toki se nostaa hintaa et pitää remontooda, mut se olis varmasti mukavaa ku sais laittaa omanmielesä mukaan ja just sellasen ku haluaa. Ei tarvis aina miettiä et voinko mä laittaa tuon taulun tuohon ja paljonko joudun lähtiessäni maksamaan tuostakin reijastä? Niinkun meidän nykyisessä kämpässä, me maksetaa joka vitun reijästä joka on tehty seinään...


Ehkä pitää vielä Nikon kanssa vähä jutella joskos me voitaisiin edes vielä harkita ja miettiä ja vaikka laittaa tarjous menemään. Tuntuu nii turhalta maksaa vuokraa kun se menee tavallaan savuna ilmaan, eikä silti jää käteen mitään. Jos olis oma nii joka kuukausi mitä maksat nii se on aina kotiinpäin.. Kerranhan täällä vain eletään, miksei voi sit elää niinkun haluaa? Onhan tuo kodin osto toki iso asia, pitää tarkasti kaikki miettiä ja laskea, mutta siltikin mitä on laskettu nii suht samanverran me maksettaisiin kuus asuttaispa sit vuokralla tai maksettais lainaa ja muita pois..

Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)