perjantai 15. huhtikuuta 2011

Perjantaita ja irtokarkkeja

Heippa vaan kaikille!
Elikkäs tällänen vähä toisenlainen perjantai.. Heräilin jo siinä 7 aikaan koska menin kasin jälkee käymää Kivipurolla vielä hakeamas tavaroita ja kirjottamas papereita.. Sittemmin kotiuduttuani kikkailin kotona kaikkea, soittelin puheluita ja hoidin asioita, toimistohommia siis ;) Taru tuli siinä ennen kahtatoista aamupalalle meille, syötihi oikee kaurapuurua ja Tarun tuomia rinkeliä kahvin kanssa. NAMS ku olikin hyvää! Muutenki oli mahtava päivä Tarun kans, kirpparia taas kierreltihi. Otin muute eka kertaa tänää aurinkoa. Tokikin Tarun lasitetulla terassilla mutta kumminkin. Yli 20 oli lämmintä siellä kun ei tuullut. KIVAA kohta tuleekin jo kesä, ei mene enää kauaa..

Käytii myös hakemassa tänää kirpparilta tavarat pois, päästiin tavaroista eroon ja saatii aiva kiitettävästi rahaa.. Pääsee shoppailemaan lisää kivoja asioita. Lupasin Nikon viedä huomenna Amarilloon sen kunniaksi.Huomenna siis mukava päivä tiedossa! Taidan pukea jotain tosi kivaa päälle ja panostaa siihen itsensä laittamiseen, kerranki ku saa olla murun kans kaksin. Siitä onkin jo aikaa..
Sotilas Perttu on myös viikonlopun lomilla, kävin sen tuosta Kourasta hakemas alkuillasta ja äsken se kävi laittamas alla olevat naulakot seinään. Kyllä pikkuveljet on sitten mahtava asia.

Tuli jotenki surku kun en oo sen kans oikee mitää ihmeitä tehny täs piiitkään aikaa, johtuu ehkä siitä kun son intis... Just toki lyötiin lukkoo et ens viikolla mennään American Car Showhun Helsinkiin. Mahti reissu siis silloinki tiedossa.

Kuva parhaasta pikkuveljestä vuodelta 2009 <3

Ja yksi valmistujais kuva. veli <3

Ei voi kyllä sanoa muuta ku et mahtava viikko on ollut! Tälläisiä toivottavsti tulossa lisää. Tosiaan otsikossa mainitsemani irttarit on jo syöty.. ei auta ku viettää iltaa ilman karkkeja. Katsotaan josko tulis tänä yönä viä toinen postaus..
Kuvia on tosi vähän ku kamera on ollut Nikolla, ny vasta illasta sain sen takaisin itselleni

-Lauraida

2 kommenttia:

  1. Hei vähä kivat nua koukut ja yli kiva ku laitoot noi korut nuan, i like! Minne laitoot ne?

    VastaaPoista
  2. vessahan ku siellä oli ainut mis oli ylimääräästä seinää :D

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)