lauantai 2. huhtikuuta 2011

hei huomenta suomi hyvin pyyhkii

Ai että, pitkästä aikaa mulla on aamulla tosi hyvä olo. Tälläistä oloa en sitten pitkään aikaan oo kokenutkaan. Kello on vasta 11 lauantai aamuna ja minä istun hiusväri päässä kotona, yllätys yllätys väri on punainen.
Niko vielä nukkuu mutta ajattelin tehdä sille sen lemppari aamupalaa nimittäin pekonia ja munia. Sitten kylkeen mehua ja kahvia. Toivottavasti mies tykkää.

Eilen yöllä jo tuli sellainen fiilis että tehdään Lauantaista hyvä päivä! Viimme yönä siis katsoin sen sisko tahtoisin jäädä elokuvan, oli aiva jees pätkä. Vähä se erosi siitä espoon viimeinen neityst mutta uskallan väittää että se eilen katsomani on parempi, tai ainakin omasta mielestäni. Ehkä voin katsoa tämän joskus uudestaan, vaikka joskus Eevan kanssa tyttöjen illassa jos on muutenkin hömppä fiilis. Aivan heti en sitä kuitenkaan kyllä tee.


Tälle päivää mullea on suuret odotukset, haluaisin viettää koko päivän Nikon kanssa ja illalla tehdä jotai huippukivaa. Haluaisin pukeutua kivasti ja laittaa itseni vimpan päälle. Tää kumminkin edellyttää sitä et josko Niko veis mua vähä jonnekkin tai nähtäis jotai kavereita, sellaasia ketä ei yleensä lauantai iltana nähdäkkää... Toivossa on hyvä elää.. Nii et Niko jos ja kun luet tätä nii tuosta otappa vähä vinkkiä ;)

Eliisestä vielä sen verran että oon ylpeä itsestäni kun osasin antaa itselleni aikaa, ja hyvää sellaista. Kuvailin vähä vaa kaikkea hölmöä ja sitte vähä laitoon tavaroota paikoollensa. En vain osaa olla hehkuttamatta mun hyvää oloa. Toivotaan että se näkyy koko päivän.Mukavaa Lauantaita, olkaa kilttejä.
<3 : Lauraida

1 kommentti:

  1. Ihana kuulla et hyviä fiiliksiä, suunta on siis oikea <3

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)