perjantai 1. huhtikuuta 2011

enemmän ja vähemmän asiaa..

Se olis Perjantai iltapäivä. Illan suunnitelman on vielä auki, autolla kumminkin mennään. Ei koko ajan voi ottaa ja onpas sitten huomenna mukavampi olo :)

Aamulla kun sain silmäni auki kävin Tarun työnä kahvilla ja pizzalla. Vähä siinä sivus myös nuota muuttolaatikoja vielä purettiin. Taruhan siis muutti eile tuohon aiva naapurihi joku 50 metriä taitaa kämppien välillä olla matkaa. Mikkokaan ei asu kummastakaa kaukana. Naureskeltiinki eile et tässä on ny Bermudan kolmio ku asutaa kaikki näi lähekkäin.
Sieltä sitte singahdin vähä kauppaha hakemaa Naan lahjaan loppuja juttuja. Löytyipäs sieltä ittellekki jotain pientä kivaa.

Yhdeltä ku äiti pääsi töistä kävästii viemäs kirpparille tavaroota. Niitä oliki taas vaikka kuinka. Mistä sitä aina puoles vuodes tuloo nii paljon turhaa? Tai mistä sitä aina löytää? Se mua kummastuttaa vieläkin. Jokatapauksessa, lupasin vähä mammalle et käyn siellä viikolla järjästelemäs ja muuta. Sovittii myös et tavaroota viiää aina yhes sinne.
Joku mumma siitä jo kävi päältä keräämäs ittellensä tavaraa. Onhan se kiva et tavaraa menöö mut miks niide pitää tulla siihe aina kollaamaha ku vasta laitat niitä tavaroita. Eikö ne jumankauta voi odottaa sitä varttia ja tulla sitten katsomaa ku on kaikki paikallaan.. Ihime hommaa!!

KAffet vois keitellä täs ittellee odotellessa. Sitten hetkeä myöhemmin alan tekemään ruokaa ja sitte varmaa vähä siivoskelen. Nikokin kun menee illalla töihin nii vois jotai kivaa yrittää keksiä... Ehdotuksia?
Te ketkä tätä luetta, soitelkaa ny mulle jos mentääs vaikka kaffelle tai muuta..
Ei mitää, palataa!!

-Lauraida

2 kommenttia:

  1. Mikko kävi täs ja pyysi et lähtisin sun ja sen kans syömään jonnekki, mut olin niin poikki ettei siitä tullu mitää. Nytki makaan sohvalla niinku paskaläjä :D

    VastaaPoista
  2. haha! Mä menin vai Mikon seuraksi syömää ja nyt just rantauduttii kumpiki kotia..

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)