lauantai 2. huhtikuuta 2011

aprilliä, syö silliä kaada kuumaa kuravettä päälle

Aprilli päivä oli ja meni! Itsehän muutamaa onnistuin aprillaamaan mm. Nikoa ja äitiä sillä että meille tehdään kotia kylppäri remontti ja pitääs muuttaa joksikin aikaa pois kotoa. Onneksi tälläistä ei ole *koputtaa puuta* Toinen hyvä oli että laitoon Pepelle viestiä tyylii et "vittu. 50 alueella 62. sakot tuli saatana. vitun audi" jotain tähän tyyliin ja veli soitti sitten mulle et no, siinä sitten hetken vielä huijattuani kerroin kyseessä kumminkin olevan apsillipila. Siihen Perttu vain totesi et vittu meni läpi. :D mitähän sitä sitten ensi vuonna keksii ;)

Mielenkiintoisena havaintona tein facebookis et 8 kaveria oli tämänpäivän aikana joko mennyt kilhoihin, naimisiin tai ruvennut seurustelemaan. Toinen oli et olipa tosi moni ajanu autokolarinkin tänää. En siis ole uskonut mitään mitä siellä on sanottu tänään! :P Yks oli kyllä sellanen mihi olis oikeesti voinukki uskoa, mutta enpäs paljastakkaan kuka ;)

Ylipäänsä sekin et kaikki uutiset mitä oon tänään lukenu on ollu vähä et nojoo, onkohan tuokaan totta. Varsinkin jos on ollut yhtään aihetta epäillä ko. uutista.

Illaksi en sitten keksinykkää mitää ihmeellistä, kävin vähä kaverin kans syömäs, tai seurana olin ku muru vei mut syömään sen kunniaksi ettei kopiokone takunnut yhtään. Sitten siinä vähä kävin Pertun kaverien kämppää kattomas ja ajelemas muutenkin. Olen muuten pettynyt yhteen ihmiseen joka ei vastannut mulle puhelimeen vaikka lupas, henkilö kyllä tunnistaa itsensä jos tämän lukoo..

Ei siinä, ostin aiva mielenkiinnosta täs joku aika sitte sen sisko tahtoisin jäädä elokuvam, iha vai sillä verukkeella et katon onko se huonompi ku espoon viimeinen neitsyt. Tälläistä tänään ajattelin vielä tässä himas tuumailla.


Hyviä unia vain lukioille! Nikoa alan odotella viekkuu nukkumaan <3
-Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)