torstai 17. maaliskuuta 2011Rakkautta Nikoa kohtaan..

Eletäänkö nyt elämän ihaninta aikaa? Kaikki sanovat että nauttikaa nyt vielä kun saatte olla kaksin ja teillä ei vielä ole lapsia. Nautitaan joo parhaamme mukaan, aina kun ollaan samaan aikaan kotona.. Itse kolmivuorotyötä tekevä ja Nikolla omat työt. Meinaa olla vähän kortilla tuo yhteinen aika. Usein sitä on vain iltaisin ja tuntuu et Niko on koneella, ja itse katson telkkaria. Toki on ihanaa kun joskus katsotaan vaikka elokuvaa tai jotain sarjaa yhdessä. Saataisiin vain katsoa enemmän :)

Toisaalta olisi ihana palata siihen mitä oli kolmisen vuotta sitten, siihen aikaan kun ei ollut huolta mistään ja maailmassa näki vain sen toisen. Sen ihanan ja pienen viattoman pojan. Tehtiin yhdessä kaikkea hömppää ja kaikki oli niin vaaleanpunaista. Suurimpia ongelmia oli että mitä syödään mäkkärissä ja mennäänkö alavudelle viikonloppuna vai ei? Aina oli yhtä jännittävää mennä illalla nukkumaan ja suudelmat sai mahassa lentämään perhosia. Halaukset tuntuivat vielä uusilta ja ihmeellisiltä. Joskus olisi ihana palata tuohon aikaan edes yhdeksi päiväksi, mutta en minä tästäkään valita.

Alkaa jo tuntea toisen hyvin ja näkee aamulla naamasta millä tuulella toinen on. Tietää toisen herkkuruuat ja sen mitä toinen milloinkin haluaa syödä. Voi valita toiselle vaatteet aamulla eikä siitä tule sanomista. Vaatteet kaapissa ei ole väärin taiteltu. Tiedetään milloin pitää olla hiljaa ja mitä sanoa jos toisella on paha päivä. Tietää juuri ne oikeat sanat mitkä sanoa kun toisella on paha olla. Tietää ja osaa lohduttaa oikein.
Yhteinen koti ja kaikkea, mikä on yhdessä rakennettu ja laitettu. Omia tavaroita ei enää ole vaan kaikki on yhteisiä. Kaikki isot hankinnat tehdään yhdessä ja suunnitellaan yhdessä. Voi jo alkaa suunnitella omankin kodin ostoa ja muita isoja asioita. Kerrankun tätä yhdeistä taivalta on käyty jo yli kolme vuotta.Kuva on otettu joskus vuonna 2009 jolloik kaikki oli vielä suhteellisen uutta ja ihmeellistä.

En minä tuota miestä minnekkään vaihtaisi

2 kommenttia:

  1. En oo koskaan nähny sua yhtä onnellisena kun nyt näiden kolmen vuoden aikana. Oot myös aikuistunut älyttömän paljon. Oon ihan varma, että oot tehnyt ihan oikean ratkaisun kun päätit napata Nikon kainaloos, te jotenkin täydennätte toisianne niin hyvin!

    Paljon pusuja ja haleja <3

    VastaaPoista
  2. ihana Jenni <3 kiitos kannustuksesta ja muutenkin!!

    VastaaPoista

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)