tiistai 22. maaliskuuta 2011

Elikkäs tässä Tarun kilpailuun tehty kirjoitelma meikeistä joita käytän.

Meikkini töissä sisältää vain meikkivoidetta kulmakynää, sekä ripsiväri. Ei säikytellä vaareja hengiltä ;) Ja tuskin sillä on väliä mitä sinne meikkaa, siellä kumminkaan kukaan koskaan katso. Joskus toki olisi kiva laittautua töihinkin. Usein ensimmäisessä yövuorossa mulla on tuo ns. normaali meikki.

Normaalisti meikkaan huomattavasti enemmän. Bile ja arkimeikki eivät niinkään eroa toisistaa, vaikkakin juhlailtoina meikkiä on enemmän ja se on voimakkaampi.
Sitten itse aiheeseen:


Tässä kuva kaikistä tarvikkeista mitä tälläiseen meikkiin tarvitsen, lisänä myös tuo musta luomiväri mitä harvemmin käytän.

Vaihe 1: Naaman pesu sepamed saippualla, rasvaus Dermosil primo day cream rasvalla ja Natural Code meikkivoiteen levitys.

Vaihe 2: Luomivärin levittäminen. Koko luomelle valkoista Maybellinen luomiväriä. sitten laitetaan päälle tumman harmaata Lumenea. Baarimeikkiin lisättisiin vielä aivan ulkokumlaan Amwayn mustaa E.Funkhousen luomiväri. Siveltiminä käytän dermosililtä ostettua sileltimiä, jotka on jumalan lahja maailmalle <3

Vaihde 3: Rusekaa Rimmelin kulmakynää, mustaa Rimemlin eye lineriä yläluomeen ja alaluomeen Dermosilin mustaa rajaus kynää.

Vaihe 4: Ripsien taivutus ”rautaisella” ripsien taivuttajalla sitten ripsiväri joka niin ikään on Natural Codea.


Vaihtoehtoinen vaihe 5: Huulirasvan/huulikiillon levitys.

Meikkejä tuolla laatikossa on varmaa ainakin ripakopallinen mut noista nyt on tullut sellaisia suosikkeja, kesällä ja muuten voi aina tarpeen mukaan vaihtaa silmien väriä jos siltä tuntuu.. Havremmin vaan tuloo muuta käytettyä ku on melkee aina mustaa tai valkosta päällä.

Usein meikkaamisesta tekee haastavaa se että mulla on aina silmälasit ja olisi kiva jos se meikkikin sieltä näkyisi. Myös toinen haaste mulle on nuo kulmakarvat, joita en jaksa/osaa nyppiä oikein. Jos joku joskus haluaa nii saa tulla ne nyppimään ;)

Lisätään nyt se vielä että mulla on tosi herkät silmät ja vain harva ripsiväri on jota voin käyttää. Tuon Natural Coden on toinen mitä mun silmät kestää edellinen oli anytimen se ihana pinkki. Nuota dermon tuotteita olis varmaa mun vaa hyvä käyttää säästäisi silmiä ja ei tarvitsisi aina niin hinkata pois.

Muutama kuva meikistä:


Meikki edelliseltä perjantailta.


Tämä tehtiin vain tätä bloggausta varten.

Kiitos ja kuittaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)