tiistai 22. helmikuuta 2011

auta kesää, syö lunta

Alkaa tuo valkoinen paska jo riittää. Tänäkään vuonna ei mun toivetta huomioitu, olisin halunnut et lumi sataa silloin jouluna aaton aattona ja sulaa sitten tammikuun alussa pois. Kas kummaa niin ei tänäkään vuonna käynyt.

Ottaa päähän tuo ku saa aina pukia ittensä eskimoksi ennenku lähtee pihalle, eikö silloinkaa oo tarpeeksi vaatetta päällä. AINA on kylmä vaikka mitä pukisi. Eikö nuota takkia, lakkia ja lapasia oo puettu jo tarpeeksi. Itseasiassa en edes omista minkään valtakunnan talvikenkiä, aina oon ostanu jokku muka talveen mutta nekin on aina ollu kylmät. Pitää vissiin ens vuonna ostaa kuomat et tarkenoo.

Olis vai nii kiva lähteä toppi päällä pihalle ja pukia niitä muitakin kivoja kesävaatteita päälle, laittaa aurinkolasia ja koruja. Kesäksikin kun on ostettu jo kenkiä, paitoja ja muuta ihanaa mitä saa sitten pukia. Mutta kun ei, me odotetaa vielä ainaki kuukausi että tohtii eres nahkatakki päällä mennä ulos!

Alkaa piisaamaa myös tuo auton lasien raapiminen jos se edes haluaa lähteä käyntiin. Muutaman kerran on pitäny sitä vähä houkutella ja useamman kerran menettää hermonsa. Onneksi on aina ollut nuota miehiä kelle voi soittaa. Kiitos vain Pertulle, Jesselle ja Nikolle ku ootte joutunut kuuntelemaan :D Kiva kun sais jo ajaa lasit auki autolla tuolla.

Itsehän en aijo valittaa sitten kun on helle, en ensimmäistäkään kertaa, ja niille jotka siitä valittavat aijon muistuttaa näistä -30 asteen pakkaasiata..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)