keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Armeijaan vai ei?

Entä jos sinne haluaa vaikka onkin tyttö. Jo monta vuotta on ollut haaveena lähteä leikkimään sotaa. Harmittaa ku kukaan muu ei oikee meinaa innostua mun ajatuksesta. Isä ja Äiti teilaa koko idean eikä yhtää anna mitää positiivistä sanaa ko. aiheesta. Kaverikki sanoo että sä oot liian normaali sinne :D. Haluaisin lähteä aiva mielenkiinnosta kattomaan kestääskö siä kunto ja pää. Olis mukava kokea sekin asia. Toisaalta uskon et mun luonteella ei seillä selviä kun en tykkää minkää laisesta pompottelusta, toisaalta muuttuusko siä asenne sit nii et olis oikee hyväki siellä jaksais olla ja tehdä ja ei kerkiääsi ajatella mitää. Ja ennenkaikkea ei tarvis itte keksiä sitä tekemistä sais vaa olla ja tehdä koko ajan.

Kovasti olis suunnittelilla et jos ei töitä oo ens syksyksi lähtisin joko inttii tai sit takas kouluun. Olis hieno ku CV:s olis et Armeija käyty 2011 356vrk. Sen verranhan mä siellä sitte olisin. Pakkohan sieltä olis korkiammalla arvolla tulla pois ku faija.

Pikkuvelikin lähti Keuruulle jo muutama päivä sitten ja niin lähti myös lanko tosin kajaaniin. Eikö sen mun veli ollutkaan aina niin pieni että se leikkii vain kotona autoilla ja rekoilla. Juuri se millä oli ne vaaleat hiukset sellaiset potta malliset. Se joka käytti muumipaitaa ja kollarihousuja, puki kengät vääriin jalkoihin ja niin edelleen.

Siinä vaiheessa ku tukka piti tai mun tapauksessa sen sai leikata pois tuli sellanen olo et ei vittu, se tosiaa lähtee. Kun siitä silloin aikanaan kuuli joskus syksyllä ajatteli vain et noo, siihe on vielä nii pitkä aika. Vielä joulunakin se tuntui siltä et siihenhän on vielä monta viikkoa. Sit se olikin yhtä äkkiä et mä lähden kolmen päivän päästä.

Joka tapauksessa, muistan sen päivän kun tuo eksä lähti armeijaan jo monia vuosia takaperin tokikin mutta lähinnä sen kuinka kamalalta se tuntui ja kuinka piti rääkyä ja odottaa sitä soittoa tai muuta yhteyden ottoa. Silloin ajattelin että se olisi helpompaa kun Perttu lähtee armeijaan, muttakun ei! Pitihän sitä itkeä ja hyvästellä ja tsempata ja toivoa että kaikki menee hyvin. Tälläkin hetkellä odotan sen soittoa niinkuin se lupasi iltavapailla soittaa.

Jään odottamaan soittoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)