perjantai 31. joulukuuta 2010

VUOSI 2010

nyt se alkaa olla takanapäin, vihdoinkin jos niin voi sanoa..

Mukavavia muistoja on jäänyt tältäkin vuodelta.. jos nyt mentäisiin niihin huippukotiin joita ajatelin tässä kertoilla.

VALMISTUMINEN: elikkäs 29.5 piti vitten vihdoin ja viimen valmistua lähihoitajaksi. Vihtdoin ja viimein. Olen yhä hyvin tyytyväinen ja onnellinen tästä saavutuksesta! Mainnittakoon että veljeni valmistui samana päivänä autokorin korjaajaksi. Kyllä äitikin voi olla ylpiä :)

VAUHTIAJOT: Mahtavia keikkoja, benji hyppy ja mitä parhaita ystäviä! Tästä voi lukea enemmän aiemmista kirjoituksista.

SAKSAN MATKA: !! <3 <3 !! Eeva ja Ville

21 VUOTIS SYNTTÄRIT: Tampereella vietetyt synttärit joissa juotiin ihanan kanssa viinoja kun ei meinannut nousta päähän. Todettiin että tampereen Onnela on paska paikka. Tanssittiin räkälässä ja kierreltiin katuvaloja. Ei suinkaan törmäilty niihin. Mahtava reissu sekin.

VAPPU: Kivat ensi grillijuhlat joissa saimme kaksi ylioppilasta lisää keskuuteemme ;)

PÄÄSIÄINEN: Tahkolla vietetty juhla omien rakkaiden seurassa. Ei sellainen voi vain epäonnistua :) Kiitos Isälle , Äitille, Suikalle ja Murulle <3

OPINTOMATKA: Virossa tutustumassa LANUB:n kanssa mm. paikalliseen päiväkotiin ja lasten sairaalaan. Shoppailtuakin tuli sekä vanhassa kaupungissa kierrettyä. missu y babys <3

Tuossa muutama esimerkki mitä meille on tapahtunut vuoden aikana.
Vuodesta selvittiin ilman virkavallan apua. Muutettukin on kerran joulukuun alussa, josko ensi vuonna olisi sitten taas muutto edessä mutta tällä kertaa omaan kotiin missä ei tarvitsisi miettiä minne naulat naulataan ja kuinka laitetaan ja minnekkin.

Ikäviäkin asitoia toki tapahtui; monta läheistä ja ei niin läheistä ns potkaisi tyhjää. Niin ikävältä kun se tuntuukin. Se on nyt tapahtunut ja toivottavasti teidän on parempi olla siellä.

Mitä olisin voinu tehdä toisin? mummujen luona voisi aina käydä useammin koska ne ovat täällä enää jotiakin vuosia. Toivottavasti kuitenkin vielä kauan. Nikolle olisi aina voinut olla ihanampi, ehkä sitten ensi vuonna :)

Niitä lupauksia sitten mitä tehdään. En lupaa pitää tipatonta tammikuuta enkä lopettaa tupakan polttoa, enkä lupaa laihduttaa koska ne eivät kumminkaan toteudu. Sen sijaan lupaan rakastaa Nikoa joka päivä, olla mukava ja ihana tyttö. Lupaan vähentää kiukuttelua ja olla ahkerampi niin kotona kuin töissäkin. Lisäksi lupaan etten aijo järjästää kenellekkään mitään vuonna 2011 koska vituiksi se menee kumminkin.

Kiitos vuosi 2010 - selaan kuvia vielä pitkän ajankin päästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)