perjantai 10. joulukuuta 2010

odottavan aika on pitkä

pikkuhiljaa alkaa kotikin näyttää kodilta. Ei ole enää kun muutama laatikko purkamatta ja yksi pöytä hakematta.. Ajattelinpa tänään saattaa loppuun tämän muuton ja laittaa tavarat paikoilleen, imuroida ja pyyhkiä pölyt. Sitten jää vain kaikki pieni yleis järjästely ja joulun odotus :)

Uutta telkkaria pitäisi myös hakea tänään uuteen kotiin. Aluksi oli tarkoitus ostaa vain joku vähän isompi ja muutama ominaisuus enemmän mitä vanhassa on nyt. Tällä hetkellä ollaan sitten hakemassa 46" yyberhyper telkkaria kaikilla jutuilla. Niinkuin Niko sanoi että nälkä kasvaa syödessä. Toisaalta Nikon on turha kysellä multa kaikista ominaisuuksista koska itse en osaa muuta sanoa kuin sen että onko se hieno ja toinen on se hinta. Isäntä on siis itse saanut valita telkkarin meille.

Viikon päästä on taas maailman paras päivä, Eevan ja Villen haku tampereelta ja sitten seuraavana päivänä onkin kauan odotetut pikkujoulut. Odotan niin kovasti että saan murut hakea Tampereelta. Toki Oskari tarjoutui hakemaan heitä myös, mutta koin saaneeni tärkeän tehtävän että saan hakea ne kotia. Niin ajan sitten ensi perjantaina tampereelle hakemaan rakkaita. Koneen olisi tarkoitus olla perillä 9:40 eli kun 7 lähtee niin sopivasti ehtii perille :) Jessen olis tarkoitus lähteä mukaan vähän henkiseksi tueksi ja matka seuraksi ettei yksin tarvitsisi ajella.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)