maanantai 11. lokakuuta 2010

HANNOVER HERE WE COME

17.10 olisi tarkoitus lähteä Nikon kanssa Saksaan Eevan ja Villen luokse.
Matka on tarkoitus suorittaa laivalla ja autolla ajellen. Ensin mennään Turku-Tukholma risteilyllä ruotisiin ja sieltä ajellaan autolla etelä Ruotsiin. Juutinraumansilta on tarkoitus ylittää maanantai iltapäivänä. Jatketaan matkaa Autolla Tanskan läpi Saksaan. Ajettavaksi tälle päivälle tulee vähä reilu 1100 km. Tällä hetkellä arvitoitu saapumis aika on n. 21:00-22:00 paikallista aikaa. Takaisin tullaan 23.10 Rostok-Helsinki laivalla. Taksisin Seinäjoelle saavutaan sunnuntaina jossain vaiheessa.

Miksi tälläinen matka sitten tehdään?
Erittäin hyvät ystävät lähti Saksaan vaihtoon alkusyksystä ja ajatus Saksan matkasta kävi mielessä silloin ensimmäisiä kertoja. Olisi ihana päästä ystäviä katsomaan kauas koska muuten nähtäisiin vasta jouluna, jos silloinkaan ehdittäisiin. Ikävä on jo täs kohdas nii suuri et meinaa pomppia seinillä, matkaanhan on enää 6 päivää.. :)

Nyt alkaa olla jo kaikki käytännön asiat hoidossa. Meillä kummallaki on passi, joka on jopa voimassa. Matkavakuutukset on otettu, myös autolle. Auto on huollettu ja uudet pyörät BEY:hyn ostettu.Lisäksi kaikki tarvittavat paperit autoon on hankittu. Laivat on varattu ja maksettu. Navigaattori jossa euroopan kartat lainassa Arilta. Kruunujakin on jo Ruotisa varten. Vielä pitäisi hoitaa kaikki nippeli asiat..

Pakkaaminen on vielä alkutekijöissään, matkalaukku on anopilta jo lainassa(iso kiitos siitä). Pitäs alkaa pesemään kaikkia niitä vaatteita mitä otetaan mukaan, myös ettiä kameran kaikki piuhat ja läppärin laukkukin olisi mukavaa etsiä.. Varmastikkin jotai tärkiää jaa kotia jos ei kirjota listaa mitä tarvittoo tai ota kaikkia romppehia täältä mukaha.. Vaatteita, koruja, meikkejä, hygienia juttuja, matkalle tekemistä. yms yms yms. Auto tulee varmaa jo menomatkalla täytehe.

Jännitää jo kovasti lähtiä ku tietää jo valamihiksi et ajan ruotsin matkan melkee kokonansa ku en luvannu muualla sit ajaakkaa.. Mutta onneksi se ajaminen on sen arvoista, pääsen pitkästä aikaa mun ystävän luokse jota oon liian kauan sitte nähnyt, saadaa jutella tyttöjen juttuja ja juoda passoa ja lonkeroa ja viiniä ja olla taas niinku kesällä <3

Matkalta ja matkasta tulee todennäköisesti tänne tekstiä ja Facebookkiin kuvia, mahdollisesti paljon!! (:

Ny tsempataa muutama päivä töis ja sit lähdetää!!

Murut siellä Saksas, ikävä jo on <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö tekstini ajatuksia? Kommentit ilahduttavat aina :)